Despre noi

Cazare la mare in cele mai bune conditii

  • La parter avem un living spatios, cu semineu si 2 canapele, fiecare pentru doua persoane, cu terasa ce duce in gradina si cu felinar pentru o noapte romantica. Tot la parter aveam o baie cu dus, si o bucatarie spatioasa utilata cu tot ce este necesar pentru a va prepara meniul preferat.
  • Etajul este compus din 3 dormitoare spatioase fiecare cu balcon propriu si cel portocaliu si albastru si cu aer conditionat, dormitorul verde avand de asemenea baia pe hol in timp ce celelalte doua dormitoare au baia in camera.Vila Adriana dispune de 4 camere, 2 duble si 2 triple, foarte spatioase, perfecte pentru un cadru familial si un sejur de vis la malul marii.
  • Unitatea este situata la aproximativ 3-4 minute de la intrarea in localitate si plaja este situata la aproximativ 10-15 minute de mers cu masina.In afara vilei veti da de o gradina plina de flori multicolore si inmiresmate si de un foisor umbrit ce dispune de o masa mare pentru o masa alaturi de toti cei dragi. Chiar langa foisor se afla si balansoarul unde va puteti relaxa, iar daca doriti sa faceti un gratar, gratarul de piatra va sta la dispozitie chiar langa foisor.
  • Plaja Corbu este de o minunatie aparte, fiind inclusa in topul celor mai frumoase plaje din lume, ocupand locul 4, astfel confirmandu-se aprecierea strainilor fata de aceasta locatie magnifica.

Transcript turist ‘este liniste. . Este departe de lumea civilizata. Relaxare totala. ‘
Pentru confirmarea rezervarii unui sejur la noi, este necesara plata unui avans reprezentand contravaloarea unei zile de cazare.

Cont pentru plata avans:

RO69RZBR0000060002350043


Nota:
* Cazarea incepe la ora 14 si se termina la ora 11 in ziua plecarii. Pretul camerei include doua persoane adulte si un copil de pana la 12 ani. Exista posibilitatea de a beneficia de pat suplimentar contra cost. Pentru confirmarea rezervarii va rugam sa achitati contravaloarea unei zile de cazare in contul RO69RZBR0000060002350043.

Păreri turiști

Personalul – 2 soti simpatici. Ea e mai simpatica 🙂
Camerele – albastra si portocalie, in acestea am stat – sunt excelente. Mari si confortabile, balcon, AC, curate, bai spatioase. Imi pare ca au investit ceva in calitate, nu e doar asa, sa fie. Oglinzi pe toate usile de bai, chiuvete si ribineti de calitate, pacat ca presiunea apei e cam scazuta.
Servicii – f. Dotata vila. Bucataria ca acasa, nu trebuie dus nimic, are de toate. Curtea e de asemenea multumitoare: sezlong, foisor, leagan, gradina, pomi. Chiar si un furtun cu apa f folositor.
Curatenie multumitoare atat in interior cat si in exterior.
Raport de pret satisfacator.
Distanta – nu-i la buleard, dar cu atat mai bine. Poti vedea rasaritul din camera albastra, caci nu are oprelisti catre orizont..

 

Am inchiriat toata locatia, 3 familii cu 4 copii mici si un catel. Vila este complet echipata, la dispozitia totala a clientilor (inclusiv 2 catei parteneri de joaca pentru copiii sau cainii turistilor)

 

Confort camere, comportament personal foarte bune, gradina placuta cu foisor, servicii – frigider, bucatarie, relativ liniste, plaja Corbu minunata, neaglomerata si linistita